Σας ευχαριστούμε..!

Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά η αναγνωρισιμότητα της εργασίας τους ειδικά όταν οι εκπαιδευτικοί τα εισάγουν σε πρωτόγνωρες μερικές φορές διαδικασίες γι’αυτά. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε εδώ τα δικά σας σχόλια τη δική σας κριτική  και τα email που λαμβάνουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Υπολιμεναρχείου Ν. Μουδανιών και το προσωπικό του Μουσείου Αλιείας και Αλιευτικών Σκαφών για τη θέρμη με την οποία  αγκάλιασαν τους μικρούς μαθητές μας στις διδακτικές μας επισκέψεις εκεί. Ακόμη τους περίφημους εναπομείναντες  καραβομαραγκούς της Ιερισσού που μοιράστηκαν τα μυστικά της δουλειάς τους με μας..!

******************************

Πρόσφατα λάβαμε email ( το οποίο σας παραθέτουμε) από την κα Τσίγκου Αλεξάνδρα μια άξια εκπαιδευτικό και επιστήμονα που μας τίμησε με τα ιδιαίτερα κολακευτικά της σχόλια και μάλιστα έγινε και follower του ιστολογίου μας. Την ευχαριστούμε πολύ!

«Αγαπητέ συνάδελφε,
Εγώ ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά σου λόγια. Το ιστολόγιό σας είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που άξιοι δάσκαλοι αναπτύσσουν τέτοιες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες με τους μαθητές τους, ανοίγοντάς τους έτσι ένα παράθυρο στον ορίζοντα της ζωής τους. Συγχαρητήρια και καλή διαδικτυακή και όχι μόνο συνεργασία.»
Αλεξάνδρα Τσίγκου
Δασκάλα-Πολιτικός Μηχανικός
Msc Περιβαλλοντικός σχεδιασμός πόλεων και κτιρίων (ΕΑΠ)
Υπ. δρ ΕΚΠΑ
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s