Διαδραστικός Πίνακας

Ο Διαδραστικός Πίνακας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην τάξη όπως αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις διαδικασίες μάθησης του Σχεδίου Εργασίας μας. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ασχολούνται με ασκήσεις πάνω στο γνωστικό υπόβαθρο κάθε ενότητας μέσα στην τάξη και να παίρνουν μέρος σε αυτή όλοι οι μαθητές. Οι ασκήσεις παρουσιάζονται μέσα από τα άρθρα των υποθεμάτων στη δεξιά στήλη του Ιστολογίου μας. Εδώ παρουσιάζονται εικαστικές δημιουργίες των μαθητών.

1η Δραστηριότητα: Τα παιδιά ζωγραφίζουν ζώα και ψάρια της θάλασσας με το διαδραστικό πίνακα..! Περισσότερα Φύλλα Εργασίας με χρήση Διαδραστικού Πίνακα δείτε στο 3ο Θέμα Εργασίας (στη δεξιά στήλη του Ιστολογίου) και στη σελίδα: «Σήμερα στην τάξη».

2η Δραστηριότητα: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ TUXPAINT ΚΑΙ ΤΟ KIDSPIRATION ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ  ΟΠΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ:

Σημείωση:ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ” ΥΔΑΤΙΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ AQUARIUM ΚΡΗΤΗΣ     http://www.cretaquarium.gr/

3η Δραστηριότητα: ΛΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΔΑΤΙΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

Δείτε τις εργασίες μας κάνοντας κλικ εδώ.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s